BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder gewond nadat BMW in Gullegem tegen boom knalt

Foto NDZ
Foto NDZ
In Gullegem is vrijdagavond langs de Driemasten een BMW personenwagen betrokken geraakt bij een verkeersongeval.  Dit gebeurde toen de bestuurder van de BMW omstreeks 21.45 uur vanuit de richting van de Ledegemse deelgemeente Sint-Eloois-Winkel kwam gereden en de Driemasten volgde richting Gullegem, maar om nog een ongekende reden van zijn rijvak afweek en rechts tegen een boom en de haag knalde.  De bomen en een haag zorgen op de plaats waar het ongeval zich voordeed voor een fysieke afscheiding tussen de rijbaan en het fietspad.  Door de klap knakte de boom af en kwam de kruin op het fietspad terecht, waardoor dit volledig versperd was.  Een ziekenwagen snelde ter plaatse en bracht de bestuurder voor verzorging naar het ziekenhuis. Ook de brandweer kwam ter plaatse om de plaats van het ongeval te beveiligen tijdens de takel- en opruimwerkzaamheden.  Door het ongeval was er een tijdlang slechts beurtelings verkeer mogelijk in beide richtingen, maar gezien het late uur veroorzaakte dit weinig hinder.
Foto NDZ
Foto NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 januari 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen