BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Braderiecomité verspreidt bonnenboekje om Kuurnenaar tijdens de centrumvernieuwing verder in Kuurne te laten kopen

Foto NSK
Foto NSK
Deze week viel in de bus van de Kuurnse bevolking een bonnenboekje onder de benaming ‘Doe uw Ezelsvoordeel’ uitgegeven door het braderiecomité.  Met de verspreiding van dit boekje hopen de Kuurnse handelaars zo tijdens de grote centrumvernieuwing verder hun klanten te kunnen blijven behouden.  Ook vorig jaar werd een gelijkaardige actie ondernomen door het braderiecomité tijdens de coronacrisis om ook dan de Kuurnenaar zijn aankopen te laten doen in het Kuurnse gemeentecentrum. “In totaal werden zo’n 6000 boekjes aangemaakt waarin diverse bonnen terug te vinden zijn die grote korting geven bij de plaatselijke handel”, vertelt Lien Defoort van het braderiecomité, “Met deze actie willen we onze plaatselijke handelaars ondersteunen met de centrumvernieuwing in zicht.  In totaal vonden we 41 lokale handelaars bereid om deel te nemen aan ons initiatief.  Wie geen bonnenboekje in de bus kreeg, kan eveneens terecht bij de deelnemende handelaars om er eentje te verkrijgen.  Door samen te werken kunnen we immers meer, duidelijker en professioneler in beeld komen en dit maakt ons enkel en alleen maar sterker.”  Op de website www.bra3.be zijn alle deelnemende handelaars terug te vinden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 januari 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op