BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrouw gewond na botsing tussen drie voertuigen in Leke

Vrouw gewond na botsing tussen drie voertuigen in Leke
Foto: FVL
In de Oostendestraat te Leke, deelgemeente van Diksmuide kwam het maandagmorgen tot een aanrijding t.h.v. het kruispunt met de Lekedorpstraat waarbij drie voertuigen betrokken raakten. Een 58-jarige vrouw uit Nieuwpoort werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De andere twee bestuurders bleven ongedeerd. Volgens de eerste vaststellingen van Politiezone Polder gebeurde het ongeval toen de bestuurster van de Citroën Berlingo vanuit de Oostendestraat linksaf de Lekedorpstraat wou indraaien. Daarbij heeft ze wellicht een tegenligger, Ford Focus, te laat opgemerkt waarbij het tot een aanrijding kwam. Een derde wagen, Lancia Delta, die uit de Lekedorpstraat kwam deelde eveneens in de brokken nadat de Citroën Berlingo tegen de Lancia Delta werd gekatapulteerd die uit de Lekedorpstraat de Oostendestraat wou oprijden. Brandweer Westhoek – post Leke kwam ter plaatse om het wegdek op te ruimen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 januari 2022
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en