BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Franse bestuurder zwaar gewond bij ongeval in Houthulst

Franse bestuurder zwaar gewond bij ongeval in Houthulst
Foto: FVL
Donderdagmorgen omstreeks 06.08u werden de hulpdiensten opgeroepen voor een gekneld persoon in voertuig in de Melanedreef te Houthulst. Brandweer Midwest, post Staden en Brandweer Westhoek, post Langemark-Poelkapelle kwamen ter plaatse, alsook de ziekenwagen en de MUG. Ter hoogte van het kruispunt met Socaplast kwam het tot een zware botsing tussen een bestelwagen Peugot Boxer van een schrijnwerkersbedrijf uit Houthulst en een personenwagen Peugot 207 met Franse nummerplaat. Bij aankomst van de brandweer bleek de bestuurder van een personenwagen met Franse nummerplaat, een Peugot 207, gekneld te zitten in het voertuig. De brandweer bevrijdde de bestuurder die wel nog bij bewustzijn was, doch zwaargewond, waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder en passagier van de bestelwagen, die na de klap op zijn zijde in het veld naast de weg werd geslingerd en daarbij ook nog een boom omver maaide, werden lichtgewond, maar konden op eigen kracht de bestelwagen verlaten.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 april 2022
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen
Stormschade in de Westhoek

Stormschade in de Westhoek

WESTHOEK – Donderdagnamiddag trok een onweersbui over de regio. Dit ging gepaard met heel wat regen en een stevige wind en zorgde voor een 100-tal