BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Orde van de Ezel Member-emeritus Bernard de Koning overleden

Bernard de Koning Vrijdag 8 april is onverwacht Orde van de Ezel Member-emeritus Bernard de Koning overleden.   Bernard werd geboren te Menen in 1948.  hij was binnen de Orde van de Ezel de technische man. Elektriciteit, geluids-, video- en computerapparatuur waren voor hem geen onbekenden en daar voelde hij zich thuis.  Bernard was onder meer het technisch brein binnen de organisatie van onder meer Kuurne balkt, de Koning Ezel Verkiezing, de aankomst van de Sint en maker van vele video’s.  Bernard was gehuwd met Chantal Naert.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 april 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving