BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen over kop na botsing tegen boompje in Staden

Foto FVL
Foto FVL
Maandagnamiddag is in de Westrozebekestraat te Oostnieuwkerke een Audi A6 op zijn dak terecht gekomen nadat de bestuurster van het voertuig om nog onbekende reden de controle over haar stuur was verloren.  De stuurfout zorgde ervoor dat de wagen eerst in een haag naast de rijweg terecht kwam, vervolgens een boompje ramde om uiteindelijk op zijn dak tot stilstand te komen. Bij aankomst van brandweer, ziekenwagen en MUG was de vrouwelijke bestuurster er zelf reeds in geslaagd om zelfstandig uit haar wagen te klauteren. De bestuurster raakte lichtgewond en kreeg de nodige verzorging in de ziekenwagen. Een deel van de Westrozebekestraat in Oostnieuwkerke bleef tot na de takelwerken afgesloten voor alle verkeer
Foto FVL
Foto FVL
Foto FVL
Foto FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 april 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen