BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Fans Camille zakken massaal af naar winkelcentrum K in Kortrijk

© Zino Beuckeleers
© Zino Beuckeleers
Afgelopen donderdagmorgen stelde in winkelcentrum K te Kortrijk niemand minder dan Camille haar tweede solo-album ‘SOS’ voor.  Meteen één van de drie winkelcentra op de agenda waar de 21-jarige popster Camille die dag haar nieuwste album voorstelde.   Met vijf uitverkochte Lotto Arena’s dit najaar, pakte Camille uit om haar nieuwe album te lanceren met een groots opgezette meet & greet in Vlaanderen waarbij ze per helikopter werd overgevlogen van de ene naar de andere plaats waar ze telkens afspraak had met een grote groep fans die haar stonden op te wachten.  Wie op de foto wilde met Camille diende echter aan één voorwaarde te voldoen, haar nieuwe album, prijs 17 euro, kopen bij MediaMarkt.   Ook Kortrijks burgemeester Ruth Vandenberghe was op de afspraak in winkelcentrum K om een exemplaar van het album in ontvangst te nemen.  ’SOS’ is een verzameling van catchy popsongs: dansbare pop en latino-klanken, maar ook met plaats voor een ‘gevoelige snaar’, zegt de woordvoerster van CNR Records, “Naast haar hits ‘Vuurwerk’, ‘Diamant’ en ‘Geen Tranen Meer Over’ staan er tien spiksplinternieuwe nummers op, waaronder de nieuwe singles ‘Kleur’, eveneens de nieuwe begingeneriek van Familie, en ‘In De Regen’”.  Voor zangeres en actrice Camille Dhont (21) was het echter bijna een thuismatch gezien ze zelf uit Wevelgem is.  In 2019 was Camille voor het eerst te zien in de populaire Ketnet-serie #LikeMe.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 augustus 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
ChatGPT helpt je een lief vinden

ChatGPT helpt je een lief vinden

KORTRIJK – Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Ook de manier waarop mensen daten, wordt door de immer voorthollende evolutie beïnvloed. Zo