BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Grasbrand slaat over op stapel houten balken te Zonnebeke

Foto FVL
Foto FVL
Zondagmiddag is brand uitgebroken op een grasveld gelegen achter een gebouw die vroeger dienstig was als stallingen van een landbouwbedrijf in de Hoenstraat te Zonnebeke. Het vuur sloeg echter over op een stapel houten balken afkomstig van het dak van de schuur. De brandweer kon voorkomen dat het vuur verder uitbreiding nam richting de leegstaande stallingen zelf. Niemand raakte gewond en ook de schade kon beperkt gehouden worden.  Hoe het vuur kon ontstaan is niet duidelijk, maar wellicht liggen de droogte en de warmte aan de oorzaak.
Foto FVL
Foto FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 augustus 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Branden, Nieuws