BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Vierde editie van meezingfestival Kuurne Balkt lokt iets meer dan 900 toeschouwers

Foto NSK
Foto NSK
Iets meer dan 900 toeschouwers hebben afgelopen zondag de longen uit hun lichaam gezongen op het meezingfestival Kuurne Balkt die traditioneel doorgaat op het grasveld gelegen in de schaduw van de klokkentoren van de Sint-Pieterskerk te Kuurne.  Het was reeds voor de vierde keer dat de Orde van de Ezel met evenveel succes het meezingfestival organiseerde.  Nadat vorig jaar nog enkele coronamaatregelen van kracht waren tijdens Kuurne Balkt, kon vanaf deze editie terug alles opnieuw normaal verlopen.   De zonovergoten- en warme editie van Kuurne Balkt was er alvast een om in te kaderen en werd dit jaar opgedragen als hommage aan ere-member Bernard De Koning die een van de stuwende krachten was achter het evenement en in april van dit jaar overleed.  De muzikale begeleiding bij elk nummer werd ook nu opnieuw verzorgt door het Kuurne Balkt – Koor onder leiding van member Gilbert Defoort.  Daarnaast waren er ook nog gelegenheidsoptredens van onder meer  Jack & the Tramstations, Soupapke en co, Sybe Vandenmeulebrouck en Jeugdhuis het molentje.  De afterparty was dan weer in handen van DJ Daan Frère. De Orde van de Ezel blikt alvast tevreden terug op deze editie.  Ook de trawanten van Soupapke hadden een bijzondere mededeling te doen tijdens Kuurne Balkt, gezien volgend jaar een reus zal worden onthuld van Soupapke.  
Foto NSK
Foto NSK
NSK_2568 NSK_2581 NSK_2633 NSK_2640 NSK_2780 NSK_2784

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 augustus 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online