BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Grijze garnaal verkozen tot vis van het jaar 2022

FVL _ vis van het jaar_garnaal2 VLAM, het Vlaams centrum voor Agro- en Visserijmarketing vzw, heeft samen met de visserijsector voor de 34ste keer een Vis van het Jaar gekozen. Hilde Crevits, Vlaams minister van Zeevisserij, maakte de winnaar van dit jaar bekend in gaststad Nieuwpoort. De keuze valt op de grijze garnaal, een product van de Belgische kustvisserij die een ruggesteuntje best wel kan gebruiken. Elk jaar is er de verkiezing van vis van het jaar. Met die verkiezing gaat er extra aandacht naar een vissoort van bij ons. Vorig jaar viel de rog in de prijzen. Dit jaar kondigde Vlaams minister Hilde Crevits in Nieuwpoort de grijze garnaal aan als laureaat.

Foto FVL
Foto FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 september 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws