BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Ook voor Miss België kandidate Valentine De Mits is vandaag het schooljaar opnieuw van start gegaan

Foto NSK
Foto NSK
Na twee maanden felle campagne te hebben gevoerd is ook voor Miss België kandidate Valentine De Mits (21) gisteren opnieuw de schoolpoort opengezwaaid.  De studente verpleegkunde aan de Vives Hogeschool te Kortrijk kijkt alvast vol goede moed naar het nieuwe schooljaar toe, al zal het voor Valentine aftasten worden om een goed evenwicht te vinden tussen school en haar ambitie om Miss België te worden.   Een van de West-Vlaamse kandidates die een worp doen naar het kroontje van Miss België 2023 is Valentine De Mits.  De afgelopen twee maanden gebruikte Valentine alvast om zoveel mogelijk promotie voor haarzelf te maken naar de buitenwereld toe.  Alle kanalen waren daar goed voor.  “Gezien ik mijn eerste jaar verpleegkunde zonder herexamens kon afsluiten, kon ik de maanden juli en augustus volledig benutten om campagne te voeren”, vertelt een enthousiaste Valentine die de studies graduaat verpleegkunde volgt, “De vakantie ging snel gezien mijn drukke agenda die ik erop na hield, maar ik ben eveneens blij dat ik terug naar school kan, al zal het opnieuw de eerste dagen wat wennen worden aan de schoolbanken.  Naar mijn eigen mening is anatomie een van de moeilijkste vakken die ik krijg, al moet ik daar wel aan toevoegen dat het meteen ook een van de interessantste is.  Tijdens de weekends en in de vakantie werkt ik nu al in het WZC Heilige Familie in Kuurne, om zo wat ik leer op school meteen in de praktijk te kunnen omzetten.  Nadat ik afgestudeerd ben zou ik namelijk graag thuisverpleegster gaan worden.”  Valentine kreeg in de maand mei te horen dat ze geselecteerd was als een van de West-Vlaamse kandidates.  In de maanden die daarop volgden was het de bedoeling dat de kandidates zoveel mogelijk publiciteit maakten voor zichzelf gezien per SMS kon gestemd worden op hun naam.  “Zoals elke kandidate droom ik er natuurlijk van om door te gaan naar de volgende ronde”, gaat Valentine verder, “Dat ik deelneem aan deze Miss België verkiezing heeft zo zijn redenen.  Zo wil ik onder meer via deze weg meer zelfvertrouwen krijgen, zodat ik een stuk sterker in mijn schoenen sta.  Nu al kan ik zeggen dat ik reeds grondig verander ben als persoon.  De vele complimentjes die ik de afgelopen maanden mocht krijgen deden daarbij hun werk om te komen tot de persoon die ik vandaag ben.  Ik ben ook blij dat ik zowel van mijn ouders, zus als klasgenoten heel wat steun mag ontvangen en dit sterkt mij alvast om er volledig voor te gaan.  Om mijn kansen alvast te vergroten heb ik de afgelopen twee maanden heel wat flyers bedeeld, aanwezig geweest op evenementen en ook van mezelf laten horen op sociale media.  Nu kan ik enkel en alleen nog hopen dat heel wat mensen mijn aanwezigheid opmerkten en zo hun GSM ter hand namen en hun stem uitbrachten op mij.”  Op zondag 18 september gaat in Plopsaland De Panne de provinciale verkiezing door van Miss België. Wie als nog Valentine wil steunen kan dit nog steeds doen door te stemmen via: https://app.missbelgium.be/vote/Provinciaal2023/MWV09 of door een sms met vermelding MWV09 te sturen naar 6665.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 september 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen