BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Ook kleuterjuf Tatiana uit Stabroek doet worp naar kroontje van Miss Fashion

Miss Fashion 2023 Tatiana Hermans   Tatiana Hermans (24) die woonachtig is in het polderdorp Stabroek en enkele maanden terug afstudeerde als kleuterjuf is eveneens een van de kadidates die op zaterdag 22 oktober een worp doen naar de titel van Miss Fashion.    “Als je foto’s ziet van vroeger en zelfs van toen ik puber was en nu dan zou je schrikken hoe hard ik veranderd ben”, opent Tatiana de babbel, “Ik kan echt wel stellen dat ik een jonge vrouw ben geworden, doorheen de jaren.  Ondertussen heb ik mijn eigen draai gevonden en zal ook enkel kleren aandoen waar ik me goed in voel.  Ik volg niet specifiek de mode. Dit wil ik dan ook meegeven aan andere vrouwen, kinderen, mannen,… Naast fashion ben ik ook heel veel bezig met kinderen. In 2018 begon ik met studeren aan de hogeschool in Antwerpen. Met een bang hartje want ik kom uit het BSO richting kinderzorg en vaak werd ons gezegd dat verder studeren er echt niet zou inzitten.  Maar ik zette door en zette eveneens dat idee uit mijn hoofd, waarna ik met heel veel goesting en inzet begonnen ben aan deze opleiding.  Het kostte me bloed, zweet en veel tranen maar als je iets heel graag wil, laat je zich door niemand iets wijsmaken. Gaat het even niet goed? Dat kan en dat mag, maar weet dat je er nooit alleen voor staat!  Zelf deed ik er vier jaar over, maar dat is maar een getal, ik behaalde mijn doel.”  Als Miss Fashion finaliste wil Tatiana Hermans dan ook deze visie enorm graag meegeven aan haar medemensen rondom haar.  Daarbij vind ze steun en motivatie zo belangrijk.  Ook aan haar kleuters probeert ze eveneens deze levenswijsheid door te geven zodat ze kunnen opgroeien tot zelfstandige, leergierige en gemotiveerde mensen.   Voor Tatiana zijn het alvast haar eerste stapjes binnen de wereld van de Miss verkiezingen.  Het was vooral de visie van Miss Fashion die haar aansprak vanaf het begin.  Ze had zich echter wel enkele voorwaarden opgelegd.  Zo mochten haar studies er niet onder lijden en wilde ze er zelf telkens kunnen raken met haar wagen.  Wat de uitslag ook zal worden op 22 Oktober aanstaande, Tatiana is enorm dankbaar voor alle kansen die ze kreeg.  Wie Tatiana Hermans wil steunen kan gratis zijn stem uitbrengen via de link missfashion.be/index.php/finalists

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 oktober 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws