BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Raychel Coolsaet uit Wevelgem dingt mee naar titel Miss Fashion 2023

Miss Fashion 2022 Raychel Coolsaet Raychel Coolsaet (16) uit Wevelgem is  één van de finalistes die op 22 oktober aanstaande meedingen naar de titel van Miss Fashion waarvan de verkiezing doorgaat te Gent.  Raychel is studente Bio Esthetiek in het RHIZO te Kortrijk en meteen ook de jongste finaliste uit het gezelschap.  Miss Fashion is een nationale verkiezing waar zelfs finalistes meedingen naar de titel van over onze landsgrenzen heen.  “Mijn beoogde doel die ik hoop te bereiken met mijn deelname aan Miss Fashion is om mijn zelfvertrouwen een boost te geven en aan te tonen aan mijn leeftijdsgenoten dat alles aan zo’n jonge leeftijd zeker en vast mogelijk is, hoe je er ook uitziet!”, vertelt een strijdvaardige Raychel, “Voor mij is alvast alles nieuw gezien het mijn eerste deelname is aan dergelijke verkiezing.  Door het parcours die ik tot dusver bij Miss Fashion reeds doorliep moet ik toegeven dat ik ontdek heb dat ik enorm graag voor de lens sta voor fotoshoots, een talent die ik bezit blijkbaar die mij tot voor mijn deelname onbekend was.  “  De verkiezing Miss Fashion legt vooreerst haar aandacht op mode én het zich goed voelen als jonge vrouw in het werkveld en niet zozeer op de stereotypes van andere missverkiezingen. Wie Julie Mortier opvolgt die vorig werd verkozen tot Miss Fashion 2022 weten we op zaterdag 22 oktober aanstaande.  De verkiezing gaat door in de Eskimofabriek te Gent. Wie Raychel Coolsaet wil steunen kan gratis zijn stem uitbrengen via de link missfashion.be/index.php/finalists

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 oktober 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws