BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Deel opbrengst boekenverkoop ‘Ezelsoor’ geschonken aan vzw Gambiahelpers

51 KUUR Gambiahelpers BR1   De bibliotheek van Kuurne zorgt voor een extra steuntje in de rug van vzw Gambiahelpers gezien ze tijdens deze kerstperiode een deel van de opbrengst van de boekenverkoop ‘Ezelsoor’ schenken aan deze organisatie.  vzw Gambiahelpers is een organisatie die wil bijdragen aan betere levensomstandigheden van gezinnen in de buurt van Wullinkama, een gebied in Gambia.   De hulp die geboden wordt door vzw Gambiahelpers ter plaatse gebeurd op verschillende manieren, onder meer door de opbouw van een opvanghuis, door educatie, ondersteuning van kinderen via fostering, … In totaal kon de Kuurnse bibliotheek 100 euro overhandigen aan het beheersorgaan van vzw Gambiahelpers , die heel dankbaar is voor deze bijdrage aan dit mooie project!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 december 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online