BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Fietster (74) wordt onwel en overlijdt tijdens fietstochtje met echtgenoot

Foto FVL
Foto FVL

Een 74-jarige vrouw uit Adinkerke is woensdagmiddag om het leven gekomen tijdens een fietstochtje met haar echtgenoot in Alveringem.  Toen het koppel langs de landelijke Hondspootstraat in Stavele aan het fietsen was, op zo’n 25 kilometer van hun woonplaats, werd de vrouw plotseling onwel en kwam daardoor ten val.  Haar echtgenoot verwittigde onmiddellijk de hulpdiensten die het slachtoffer nog probeerden te reanimeren, maar alle hulp kwam helaas te laat. Het slachtoffer overleed ter plaatse.  Aan de basis van het onwel worden lag blijkbaar een hartfalen.  Haar echtgenoot was zwaar aangeslagen door het plotse overlijden van zijn vrouw en kreeg ter plaatse de nodige ondersteuning.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 februari 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen