BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Brandweer Westhoek ruimt oliespoor in Stavele

Oliespoor
Foto FVL
Woensdagmorgen had de brandweer de handen vol met het ruimen van een uitgestrekt oliespoor te Stavele.  De oorzaak daarvan was terug te vinden bij een zelfrijdende spuitmachine waarvan een lek was ontstaan in de leiding van de hydraulische olie van de aanwezige sproei installatie.  Het was de bestuurder zelf van de zelfrijdende spuitmachine die als eerste het lek opmerkte en meteen zijn spuitmachine aan de kant van de weg plaatste in het dorpscentrum van Stavele nabij Alveringem. Ondertussen was reeds een oliespoor van zo’n 400-tal meter ontstaan.  Brandweer Westhoek had heel wat werk om de olie op te ruimen.
Oliespoor
Foto FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 mei 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Brandweer ruimt mazoutspoor in Pervijze

Brandweer ruimt oliespoor in Pervijze

DIKSMUIDE/PERVIJZE – Vanochtend werd Brandweer Westhoek opgeroepen voor het opruimen van een olie- of mazoutspoor in het centrum van Pervijze, langs de N35. Het spoor