BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Kuurne trekt massaal zijn dansschoenen aan

dansevenement Zaterdagnamiddag en – avond heeft Kuurne massaal zijn dansschoenen aangetrokken.  Aanleiding daartoe was het evenement ‘900 minuten dansen’ in zaal Kubox die voor de gelegenheid was omgevormd tot een ware danstempel.  Als eersten kwam het jonge volkje aan de beurt die een dansinitiatie kreeg op kinderliedjes als het vliegerlied, de plopdans,  Tjoe tjoe wah en vele andere bekende kinderliedjes en aansluiten de discorolschaatsen kon aantrekken voor een heuse rollerdisco.  Daarnaast was er ook voor de volwassenen line dance initiatie en een geus ouderwets bal.  Tussen door stonden ook enkele optredens gepland van onder meer herbert Verhaeghe en een coverband.  Wie even geen zin had om te dansen kon dan weer genieten van een ballon- en tafelgoochelaar of genieten van koffie met taart.  Voor de allerkleinsten was er ook een springkasteel om zich op uit te leven.  ’s Avonds volgden dan nog een schare aan DJ’s zoals dj Joppe, dj Les Pantomecs, CrossCross, dj Buurman en Triple R die de Kuurnse jeugd wisten te animeren.   Het was uiteindelijk de Kortrijkse dj Hercules die de 900 minuten dansen mocht afsluiten zondagmorgen in de vroege uurtjes.  Het idee van de 900 minuten dansen kwam van de Ouderen-en de Jeugdraad van Kuurne.

Dansevenement
Foto NSK
dansevenement
Foto NSK
dansevenement
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 maart 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online