BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestelwagen belandt op zijkant na botsing tegen boom in Zuidschote

Auto op zijkant in Zuidschote
Foto FVL
Dinsdagnamiddag omstreeks 17.47 uur raakte in de Steenstraat te Zuidschote, deelgemeente van Ieper, een 39-jarige bestuurder van een bestelwagen Mercedes Sprinter van de rijbaan af en kwam daarbij tot stilstand tegen een boom. Door de klap die daarmee gepaard ging kwam de bestelwagen op zijn zijkant terecht. De bestuurder raakte als bij wonder niet gekneld in zijn voertuig, maar liep echter wel lichte verwondingen op. Hij werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.  Brandweer Westhoek kwam ter plaatse om het wegdek te ruimen en plaatste de nodige signalisatie om de straat af te sluiten  zodat de takelwerken in alle veiligheid konden plaatsvinden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 mei 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen