BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Komt Jouw quote op het nieuwe Kuurnse bierkaartje?

900 jaar Kuurne De gemeente Kuurne is op zoek naar grappige of heel gemeende goede quotes, gelinkt aan Kuurne om op hun nieuwe bierkaartje te drukken die tijdens de zomermaanden zullen verspreid worden in de diverse Kuurnse horecazaken.  Gezien Kuurne een rijke cafégeschiedenis heeft die uitgebreid neergepend werd in het lijvige boek van Noël Bruneel, destijds uitgegeven door de Heemkundige Kring Cuerna: ‘Oude herbergen te Kuurne’, wil de gemeente Kuurne ter gelegenheid van 900 jaar Kuurne hun eigen bierkaartje uitbrengen.  In totaal worden 9 verschilde bierkaartjes gedrukt.  Dorpsdichter Katrien Bonte, zorgde alvast reeds voor een aantal ludieke Kuurnse schrijfsels die deze zomer zullen te lezen zijn op enkele bierkaartjes, maar ook inwoners van Kuurne zelf kunnen hun quote inzenden.  Wie dat doet dient er echter wel rekening mee te houden dat zijn of haar quote dient te passen op een bierkaartje, kortverhalen zijn dus niet toegelaten.  Deelnemers aan de wedstrijd waarvan hun quote wordt weerhouden winnen alvast eeuwige roem en een prijs.    Deelnemen kan via www.kuurne.be/bierkaartje

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 mei 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online