BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kandidaten gezocht voor verkiezing Koning Ezel 2023 – 2025

Orde van de Ezel
Foto NSK
Ooit ervan gedroomd om koning te worden?  Dan kan de Orde van de Ezel misschien deze droom helpen waar te maken, gezien de Orde nog steeds op zoek is naar kandidaten om deel te nemen aan de Koning Ezel verkiezing 2023 – 2025.  Ben je 18+, sociaal ingesteld, woonachtig te Kuurne en gedreven om over Kuurne te regeren? Doe dan zeker een gooi naar de troon! De Orde van de Ezel zoekt voor de komende twee jaar een nieuwe wilskrachtige en welvoegelijke Koning Ezel die de ergeast zal zijn op talloze activiteiten en als ambassadeur de ezeltraditie tot ver buiten de gemeentegrenzen zal mogen verspreiden.  De verkiezing zelf bestaat uit een combinatie van individuele proeven voor de Kandidaat Koning Ezel en teamproeven voor het team die de kandidaat Koning Ezel omringt.  Interesse gewekt? Neem dan zeker een kijkje op www.ezelsorde.be/koningezel

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 mei 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws