BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Pasgeboren Babette zorgt voor vijfgeslacht precies 23 jaar nadat haar mama dat ook reeds deed binnen de familie

Vijfgeslacht
Foto NSK
Op dinsdag 23 mei om 12.19 uur zag Babette Colpaert het levenslicht op de kraamafdeling van het AZ Groeninge te Kortrijk.  Ze is het dochtertje van Timothy Colpaert en Marie-Lou Feys die Boetiek Marie-Lou runt in de Kerkstraat te Kuurne.  De geboorte van Babette zorgde meteen ook voor een vrouwelijk vijfgeslacht binnen de familie.  Op de foto herkennen we vooraan Babette die bij haar geboorte 51 cm groot was en 3,420 kg woog, mémé Georgette Dumat uit Zwevegem die op 5 mei laatsleden 90 kaarsjes mocht uitblazen en mama Marie-Lou Feys (23). Achteraan zien we links oma Marijke Roelant (68) die woonachtig is in Kortrijk en rechts mammie Stéphanie Dewitte (48) uit Kuurne. Ook toen 23 jaar terug mama Marie-Lou Feys op 5 juni 1999 werd geboren ontstond eveneens een vijfgeslacht.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 mei 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online