BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Theatercollectief kleine ka schenkt 29.173,87€ aan drie goede doelen

Kleine ka opbrengst Lisa 24 juni 2023 Theatercollectief kleine ka uit de Vlaamse Ardennen, schenkt de volledige opbrengst van de zeven compleet uitverkochte voorstellingen van inclusief toneelstuk ‘Lisa’ – tussen 1 en 10 juni 2023 in CC De Maskerade te Oudenaarde (Mater) – aan drie goede doelen.  Want dit is immers één van de bestaansredenen van Kleine ka: de opbrengst van hun voorstellingen gaat telkens naar goede doelen.

Dit jaar zijn dat: Heuvelheem en ZoWijs (Kruishoutem) die beide inzetten op kwaliteitsvolle ondersteuning op maat voor volwassenen en kinderen met een beperking en De Hoop (Zottegem) een kleinschalige, huiselijke voorziening die volwassenen met een beperking begeleidt naar een zo optimaal mogelijk levenskwaliteit.

Kleine ka dankt iedereen die op een of andere wijze betrokken was bij deze productie: sponsors, sympathisanten, het talrijk opgekomen publiek… Maar bovenal onnoemelijk veel dank aan, al de mensen voor en achter de schermen, die al die maanden, het beste van zichzelf gegeven hebben, om van deze productie een onvergetelijk succes te maken!
Op de foto: regisseur Eric Meirhaeghe en (rechts achter hem) zijn echtgenote Lieve Ardaen, bezielers van ‘Lisa’ met (een deel van) hun team.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 juni 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws
Kleine ka gaat op tournee

Kleine ka gaat op tournee

OUDENAARDE – Gelegenheidscollectief Kleine ka trekt er weer op uit en schenkt opnieuw de opbrengsten aan goede doelen. Met ZINKGAT brengen zij een knotsgekke komedie,