BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Alice Mae brengt debuutsingle uit op 23 juni

AliceMae_GoInGrace_Artwork (22 juni 2023)
Alice Mae_Go in grace

Tijd om de wereld te laten kennismaken met de ongelooflijk straffe Belgische rockchick.  Op 23 juni 2023 brengt ze haar eerste single uit “Go in Grace” waarmee ze de kick-off geeft van een reeks zelfgeschreven songs die ze op de wereld zal loslaten in de aankomende maanden. TikTok kent ook geen geheimen voor Alice Mae waar ze elke week verwerkte covers post, en haar aantal volgers gestadig groeit. Engelstalige rock, met een vleugje Pink en een streepje Anouk, stevige pop-rock om je vingers bij af te likken. Ze is te boeken met full band vanaf 2024 voor de festivals.  Ideaal als kick-off van jullie line-up in 2024.

Meer info bij manager Bob Savenberg van ‘Stageplan happy bookers’  (www.stageplan.be – info@stageplan.be – +32(0)480 658 244)

Alice Mae (@alicemae.music) op TikTok … Go in Grace vanaf vrijdag 23 juni on all digital platforms …

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 juni 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws