BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Nieuwe inwoners ontvangen op gemeentehuis van Kuurne

Kuurne
Foto NSK
Net geen 600 nieuwe inwoners kozen vorig jaar de gemeente Kuurne uit om er te komen wonen.  Met zijn 14.000 inwoners mag Kuurne zich zo rekenen tot een van de meest verstedelijkte gemeentes van Vlaanderen.  Om deze nieuwe inwoners wegwijs te maken in hun nieuwe gemeente nodigde de gemeente Kuurne hen maandagavond uit op het gemeentehuis om er onder meer kennis te komen maken met het gemeentebestuur, de dienstverlening van de gemeente en de rijke geschiedenis van Ezelgem.  Daarnaast konden de aanwezigen eveneens genieten van een Ezelbiertje vergezeld van een ezelsoor en konden ze onder begeleiding van een gids een interactieve wandeling maken doorheen het centrum van Kuurne met haltes aan de Tramstatie, de Sint-Michielskerk en het Vlaspark.  In totaal gingen 80 onder hen in op de uitnodiging en zakten maandag 3 juli af richting het gemeentehuis.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 juli 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online