BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Open samen met Bumba ‘Circus Bumba’ tijdens de Bumba Kids Parade

Plopsa Kids Parade (juli 2023)

Splinternieuwe indoorzone

Op vrijdag 21 juli 2023 vindt de opening van de splinternieuwe indoorzone ‘Circus Bumba’ plaats in Plopsaland De Panne. Met deze opening genieten bezoekers voortaan van een volledig overdekte zone met vijf gloednieuwe attracties, een theater, een nieuw restaurant, twee horeca-punten en een winkel. De indoorzone betreft een investering van 12,5 miljoen euro. Speciaal voor de opening worden duizend exclusieve tickets verkocht die kinderen bovenop hun toegangsticket een gratis Bumba-hoedje verschaffen. Deze mogen de kindjes vervolgens opzetten tijdens een unieke Bumba Kids Parade op de dag van opening.

Circus Bumba

‘Circus Bumba’ verleent onderdak aan vijf gloednieuwe attracties: Tumbi’s Ballenbad, Poppa’s Klimtoren, Bumballoon, De Dolle Bus en de darkride ‘Op reis met Bumba’. Bovendien kijken bezoekers voortaan naar de Bumba show in het splinternieuwe Bumba Theater, waar de show van nóg dichterbij te volgen is. De oppervlakte van het circus bedraagt zo’n 3.000 m² en biedt, met andere woorden, ontelbare mogelijkheden voor urenlang indoorplezier. “Circus Bumba is volledig gethematiseerd naar de leefwereld van de Studio 100 figuur Bumba, die nog steeds ontzettend populair is. Met de opening van deze indoorzone komt Plopsaland tegemoet aan de behoeften van haar jongere doelgroep. ‘ Daarnaast is het ook de ideale aanvulling op de all-weather ervaringen die we steeds voorop dragen in onze parken.’ aldus Koen Clement, CEO Plopsa Group a.i.

Bumba kids parade

Speciaal voor deze grandioze opening werden duizend exclusieve combitickets ontwikkeld die ieder kindje bovenop zijn/haar toegangsticket een gratis Bumba-hoedje verschaft. Het Bumba-hoedje vormt een persoonlijk toegangskaartje om te kunnen deelnemen aan de Bumba Kids Parade. De Bumba Kids Parade is een once-in-a-lifetime ervaring, die bezoekers de kans geeft om samen met Bumba en al zijn vrienden ‘Circus Bumba’ officieel te openen. Het opzet van de Bumba Kids Parade is, dat alle kinderen zich met hun Bumba-hoedje een weg banen doorheen het park om daaropvolgend te eindigen bij ‘Circus Bumba’. Eenmaal daar aangekomen, toveren zij samen met Bumba de nieuwe indoorzone open tijdens een officieel openingsmoment. Daar komt bij dat zij als eerste de kans krijgen om álle attracties in de gloednieuwe indoorzone te ontdekken.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 juli 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws