BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Save the date Konvert koerse op 18 augustus 2023

Konvert koerse (2023) KONVERT KOERSE – Dé Dames Elite Koers in en rond het centrum van Kortrijk – vindt dit jaar plaats op vrijdag 18 augustus. De tweede editie van Konvert Koerse Dames Elite 1.1. start om 16u15 én komt aan circa 19u30 telkens op de Grote Markt in Kortrijk. Deze wedstrijd is een officiële wedstrijd opgenomen in de UCI-kalender. Nieuw dit jaar is de Konvert Party Zone op de Broelkaai aan de Leieboorden. Niemand minder dan REGI komt optreden, gevolgd door DJ Glenn D & Guests. Tickets zijn binnenkort te koop via onze webshop. Programma 16u15: Start Dames Elite 1.1 – Grote Markt 18u: Opening Konvert Party Zone – Broelkaai / Leieboorden 19u30: Einde wedstrijd – Grote Markt 20u: Optreden REGI – Konvert Party Zone 21u: DJ Glenn D & Guests – Konvert Party Zone Meer informatie op www.kortrijkkoerse.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 juli 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws
Sundown Festival bij Wever en Ducré

Sundown Festival bij Wever en Ducré

KORTRIJK – Op vrijdag 7 juni verzamelde verlichtingsfabrikant Wever en Ducré, medewerkers en klanten, op haar bedrijfsterrein op Evolis Kortrijk, dat voor de gelegenheid werd