BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Twee nieuwe wagens voor politiezone Westkust

2 nieuwe wagens pz Westkust (juli 2023) De twee Volvo’s XC 60 werden deze ochtend door Automobilia afgeleverd aan het Centraal Politiehuis. De wagens zullen worden gebruikt door de dienst Interventie en dienen ter vervanging van twee andere wagens. Ook de dienst Recherche en het Snel Responsteam zetten sinds kort nieuwe wagens in. Korpschef Nicholas Paelinck: “Met de komst van deze nieuwe wagens vernieuwen we ons wagenpark met in totaal zes wagens. Uiteraard voorzien wij in een specifieke rijopleiding voor onze medewerkers.” Voorzitter van het politiecollege Burgemeester Marc Vanden Bussche: “Ik ben blij dat we dergelijke performante wagens kunnen inzetten. De wagens werden nog net op tijd geleverd bij de start van het toeristisch zomerseizoen wanneer het alle hens aan dek is voor de politiediensten. Ik dank Automobilia voor de vlotte en goede samenwerking.”

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 juli 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws