BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: Ga gratis dankzij B.R.U. met uw gezin naar het Zandsculpturenfestival te Middelkerke

Zandsculptuur Middelkerke
Foto Cedric Libbrecht
Nog tot en met zondag 10 september kan je in Middelkerke terecht voor het zandsculpturenfestival.  Meteen het grootste zomerevent aan de Belgische kust en dat voor het derde jaar op rij.  Dit jaar werd door de organisatie gekozen voor het thema sprookjes, waarbij de bezoeker wordt meegenomen doorheen een fabelachtige editie waarbij maar liefst zes miljoen kilogram zand werd verwerkt in 30 sprookjes.  Er werden niet alleen sprookjes in het zand opgetrokken, er werd zelfs een heus in- en outdoor theater gebouwd in het zand. Elke dag gaan er meerdere keren kleine theaterstukjes door voor jong en oud, volledig gehuld in de sprookjeswereld.  In samenwerking met theaterproductiehuis De Proefkonijnen komt de sprookjeswereld dan ook écht tot leven. Op mysterieuze wijze is een aantal sprookjesfiguren vast komen te zitten in het sprookjesboek.  Aan de kinderen om dit mysterie te ontrafelen en de toverspreuk te vinden die de sprookjesfiguren kan bevrijden.  Wie het festivalterrein betreedt krijgt eveneens de mogelijkheid om met zijn smartphone een QR-code te scannen die naar verschillende luisterverhalen doorverwijst. Het Zandsculpturenfestival in Middelkerke loopt tot en met zondag 10 september en is elke dag open van 10 tot 18 uur.  De ingang van het terrein bevindt zich ter hoogte van het Arthur De Greefplein in Middelkerke.  Tickets en info via www.zandsculpturenfestival.be   De Belgische Radio Unie mag twee gezinnen richting het zandsculpturenfestival te Middelkerke sturen.  Wie ons de naam weet te vertellen van een van de comedians die zijn medewerking verleende om een van de verschillende sprookjes in te spreken die de bezoeker kan ontdekken in het zand, samen met zijn of haar naam, adres, telefoonnummer en uit hoeveel leden zijn of haar gezin bestaat en dit voor 10 augustus 2023 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van de twee gratis gezinstickets die de Belgische Radio Unie mag wegschenken.  Succes alvast! Tip: www.belgischeradiounie.net/2023/07/zandsculpturenfestival-2023-officieel-van-start/  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 juli 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden
Start openbaar onderzoek Kustvisie

Start openbaar onderzoek Kustvisie

MIDDELKERKE – Hoe kunnen we de kust beschermen door zeewaarts te gaan? Dat is de centrale vraag van het openbaar onderzoek, rond het ontwerp strategisch

Prettigste klas op bezoek

Prettigste klas op bezoek

MIDDELKERKE – Op dinsdag 20 februari kreeg het gemeentehuis, de 13 leerlingen van het derde en vierde leerjaar van ‘t Slijpertje uit Slijpe op bezoek.