BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Desselgems jeugdhuis Jakkedoe wordt 50

helemaal links Dimi Mers, ernaast in het midden Sil Seynaeve, volledig rechts Maarten Coorevits.
Op de knieën: links Marieke Degryse en rechts: Bono Boone.
 

Tijdens het weekend van 22 september wordt in Desselgem, de vijftigste verjaardag van jeugdhuis Jakkedoe gevierd. Vrijwilligers en beroepskrachten organiseren dan een heel wat festiviteiten.

Receptie en aansluitend gratis fuif in het jeugdhuis op vrijdag 22 september

Op vrijdag wordt aangevangen met een officiële receptie in het jeugdhuis, gevolgd door een gratis fuif met als hoofdact Skumic. Hij deelt die avond het podium met lokaal dj-talent. Ex-voorzitters Kenny en Koen openen met ‘Discobar Fever 105’ en worden gevolgd door Noise, Mitras en duo Skrenny & Sildo.

Compact Disk Dummies

Op zaterdag worden de festiviteiten verplaatst naar OC De Coorenaar. Daar bijt lokale band ‘Rebel Racer’ de spits af en passeren namen zoals Low G, Barno Koevoet & the Duijmschpijkers, The Happy Suspended, We Are Prostitutes en sKRULlex de revue.

Headliner zijn de Desselgemse broers Lennert en Janus Coorevits a.k.a. Compact Disk Dummies. Zij stonden eerder deze zomer al op Rock Werchter en Pukkelpop en spelen speciaal voor het gouden jubileum van Jakkedoe na lange tijd, nog eens een thuiswedstrijd.

Wie Compact Disk Dummies aan het werk wil zien, zal snel moeten zijn. De tickets vliegen de deur uit, je kan ze kopen via https://tinyurl.com/yc7hywbp

Covers

Het feestweekend wordt op zondag afgesloten in het jeugdhuis zelf. Daar speelt coverband ‘Vanairs’ een aperitiefconcert gevuld met meezingers en bekende nummers.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 augustus 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws

Opslagplaats met houtafval vat vuur

Donderdagavond iets voor 19u werd de brandweer opgeroepen voor een brand bij de firma Degetec in de Pitantiestraat in Desselgem. Bij aankomst stelde de hulpdiensten

Silobrand bij firma Unilin

Bij de firma Unilin aan de Waregemstraat in Desselgem is iets na 15 uur brand ontstaan in de stofafzuiginstallatie. “Het was een medewerker die de