BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws

Gratis meezingfestival Kuurne Balkt kan rekenen op 975 aanwezigen

Foto NSK

Maandagavond vond reeds voor de 5 de maal, onder de kerktoren van de Sint-Pieterskerk, het gratis meezingfestival Kuurne balkt plaats.  Het doel van de organisatie was dit jaar om in het kader van 900 jaar Kuurne om 900 enthousiaste aanwezigen te verzamelen.  Dit doel werd echter probleemloos behaald gezien maar liefst 975 toeschouwers opdaagden om luidkeels alle nummers mee te ‘balken’ die werden gespeeld.  Als hulp kregen de aanwezigen daarbij de tekst op groot scherm geprojecteerd en was ook opnieuw het Kuurne Balkt gelegenheidskoor van de partij ditmaal voor de eerste keer onder leiding van Lieve Deroo.  Om de stemmen van de aanwezigen even wat rust te gunnen werd het programma ook enkele malen onderbroken voor het brengen van een dansact verzorgd door Dance Control.   De apotheose van Kuurne balkt werd verzorgd door de Sint-Pieters Selection.  Vrij snel zat de sfeer erin en werden de eerste danspasjes voor het podium gezet.  Later op de avond volgde geregeld ook een polonaise doorheen het Kuurne Balkt festivalterrein. 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 augustus 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online