BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Brandweerpost Diksmuide (brandweer Westhoek) krijgt 3 nieuwe voertuigen

DIKSMUIDE – In de brandweerkazerne werden afgelopen zaterdag drie nieuwe voertuigen aan het publiek voorgesteld.

Blikvanger was een gloednieuwe ladderwagen. Kapitein Filip Vandenberghe: “Als letterlijk straks het doek valt, ben ik zeer trots ons nieuwste paradepaard te mogen voorstellen. De lang verwachte nieuwe ladderwagen, de eerst geleverde van ondertussen 3 nieuw aangekochte ladderwagens binnen Brandweer Westhoek. En ik moet zeggen, het is prachtige machine! Voor de techneuten, deze ladderwagen net roepnaam E419, heeft een onderbouw van het merk MAN Bovenbouw en het ladderpakket is van de Duitse leverancier Magirus.”

Brandweerpost Diksmuide (brandweer Westhoek) krijgt 3 nieuwe voertuigen
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 september 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws