BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

MATEXPO maakt zich klaar voor haar 40ste editie

Kortrijk Xpo

Volgende week opent de tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor machines en materiaal voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu – één van de grootste Europese bouwmateriaalbeurzen – voor de veertigste keer al opnieuw haar deuren.

100% professioneel

MATEXPO is met zijn 135.000 vierkante meter expo-oppervlakte, dé Europese ontmoetingsplaats voor bouwmateriaal, waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

Het is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren van het land. De beurs is bestemd voor vakmensen uit de wereld van de bouw, wegenwerken, burgerlijke bouwkunde, recycling, industrie …

40ste editie

De 40ste editie viert het MATEXPO erfgoed en de steile evolutie ervan. Meer dan 350 exposanten, presenteren er meer dan 1.500 merken aan een verwacht aantal van 40.000 bezoekers.

Het aanbod omvat een breed scala aan bouwmachines, recycling- en breekinstallaties, reinigingsmachines, bouw- en hijskranen, transportmiddelen, stellingen, bekistingen en toonaangevende innovaties op het gebied van informatica en dataverwerking.

Trends en nieuwste ontwikkelingen

MATEXPO Het is een belangrijke gelegenheid voor professionals uit de bouwsector om de nieuwste ontwikkelingen en trends in de industrie te ontdekken, netwerken op te bouwen en zakelijke kansen te verkennen. “Deze 40e editie markeert niet alleen ons verleden, maar ook onze toewijding aan de toekomst van de bouwsector. MATEXPO is niet alleen een beurs, maar het evenement die de groei van de industrie weerspiegelt, en we zijn verheugd om onze 40e editie te vieren met onze exposanten, bezoekers en partners.” zegt MATEXPO voorzitter Johan Verhelst.

Young Technicians Cup

Dit educatieve programma biedt studenten uit technische opleidingen een unieke kans om meer te leren over de branche en te strijden om prijzen voor zowel henzelf als hun scholen. Het wordt georganiseerd door MATEXPO i.s.m. RTC en SIGMA.

MATEXPO 2023

van woensdag 6 tot en met zondag 10 september in Kortrijk Xpo

Alle info vind je op  www.matexpo.com

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 september 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws