BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Miss Grace Benelux 2023: ook Morgan Bouckenooghe in de finale

Morgan Bouckenooghe uit De Panne, is met haar 17 jaar, de jongste finaliste van klas 2023.

Miss Grace Benelux (vroeger Benelux Beauty) is volgens haar, niet zomaar een miss verkiezing: ” die verkiezing focust op body positivity, heeft meer aandacht voor het innerlijk dan het uiterlijk en brengt alle aspecten van een vrouw naar voor, iets wat ik heel belangrijk vind. Je hoeft niet het perfecte modeletje of plaatje te hebben of de perfecte lengte, wie je ook bent, iedereen is gelijk “ zegt Morgan

Grace in wonderland

” Is het thema van 2023. We hadden ondertussen al onze persvoorstelling, onze eerste repetities voor de finale show op 9 september e.k. en beleefden al een paar toffe workshops “.

Goed doel

Morgan Bouckenooghe steunde intussen ook reeds een goed doel. De jongste finaliste Miss Grace Benelux 2023, hielp (samen met nog een andere finaliste) in een dierenasiel, want Morgan is een grote dierenvriend.

Kinderdroom

Als kind droomde Morgan Bouckenooghe uit De Panne er al van, om ooit eens aan een miss verkiezing te kunnen deelnemen. ” Daarom ben ik heel blij, dat ik deze kans nu krijg bij Miss Grace Benelux, dus neem ik deze kans ook met mijn beide handen, want ik had tot hiertoe nog geen ervaring in het miss-wereldje. “

Succes aan alle finalistes

De BRU redactie wenst Morgan Bouckenooghe én alle andere finalistes, heel veel succes en een deugddoende ervaring op 9 september in het CC van Asse tijdens de Miss Grace Benelux 2023 verkiezing.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 september 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws