BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Toerisme Leiestreek tevreden met uitverkochte Dobbero

Toerisme Leiestreek vzw tevreden met uitverkochte Dobbero in Meulebeke

MEULEBEKE – Dobbero is een nieuw event concept waarbij je kan dobberen op het water in een speciale tank. Ondertussen geniet je van verschillende acts op het water. Je honger stil je met een brunch- of aperopakket. De tweede editie van Dobbero ging door op zaterdag 9 september op het water van het domein Ter Borcht in Meulebeke. Het event was volledig uitverkocht. Er is nog één editie van Dobbero: in Avelgem op 17 september (ook volledig uitverkocht).

750 bezoekers

Tijdens deze tweede editie van Dobbero kwamen zo’n 760 bezoekers dobberen op het water van het domein Ter Borcht in Meulebeke. Ondertussen konden ze genieten van een (vooraf besteld) brunch- of aperopakket én van mini-acts. Wie dorst had, peddelde naar de drijvende bar.

Shift

Per shift gingen er ongeveer 190 mensen het water op in hun tanks. Ook de eerste editie van Dobbero (19 augustus) in Menen was uitverkocht, evenals de laatste en derde editie, die nog volgt op 17 september in Avelgem. 

Er zijn dus geen tickets meer beschikbaar. Meer info over de Dobbero-events vind je op www.toerismeleiestreek.be/watersferen.

‘WaterSferen’

Dobbero kadert binnen een ruimer aanbod aan nieuwe events onder de noemer ‘WaterSferen’.

“We zetten met Toerisme Leiestreek in 2023 namelijk volop in op het thema ‘vakantie aan het water’. Om extra beleving te creëren, werden drie nieuwe, unieke eventconcepten ontwikkeld, telkens bestaande uit meerdere edities. De vlotte verkoop van de Dobbero-events toont alvast aan dat dit type unieke belevingen aanslaat bij de bezoekers van de Leiestreek,” aldus Claude Croes, voorzitter van Toerisme Leiestreek VZW.

Ieder event gaat door op een zorgvuldig geselecteerde locatie aan het water; soms is dat aan de Leie maar ook de Schelde, de Mandel, Oude Leie- en Scheldearmen en andere waterlopen of -plassen komen aan bod.

De WaterSferen-events zijn een initiatief van Toerisme Leiestreek vzw, gerealiseerd met extra ondersteuning van Provincie West-Vlaanderen en in samenwerking met eventbureau Festor en de deelnemende steden en gemeenten. De Dobbero-events worden samen met Tankkd gerealiseerd.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 september 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws