BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Fans laten hun tranen de vrije loop tijdens laatste concert #LikeMe

Zondagavond gaf #LikeMe hun allerlaatste concert voor ze definitief afscheid nemen van hun fans in het Sportpaleis van Antwerpen.  Dit gebeurde in de feesttent van de Ezelsfeesten te Kuurne.  De eerste fans tekenden zondagmorgen reeds paraat omstreeks 8.15 uur aan de ingang van de feesttent waar het concert gepland stond om er zo zeker van te zijn zich een mooi plaatsje te kunnen bemachtigen.  

#LikeMe deed wat van hen verwacht werd tijdens hun allerlaatste concert en gaven hun fans die aanwezig waren om getuige te zijn van dit historische moment een fantastische show cadeau. 

Trouwe aangang

#LikeMe is een fenomeen geworden in de Vlaamse muziekwereld sinds de lancering van de gelijknamige televisieserie in 2019. De castleden hebben niet alleen indruk gemaakt met hun zang- en acteertalent, maar ook met hun vermogen om een sterke emotionele band op te bouwen met hun fans. Het is dan ook geen verrassing dat de groep veel verdriet teweegbracht onder de trouwe aanhang toen bekend werd dat ze ermee zouden stoppen.

Een Onvergetelijk Afscheid

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het allerlaatste nummer van #LikeMe. Terwijl de castleden op het podium stonden en het publiek hen toejuichte, werden veel fans overmand door emoties. Tranen stroomden over hun wangen terwijl ze zich realiseerden dat dit echt het allerlaatste concert was van de band.  Wie #LikeMe nog een allerlaatste keer wil zien kan dit nog in het Sportpaleis tijdens hun afscheidsconcert.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 oktober 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Chiro Sint-Michiel

Chiro Sint-Michiel 70 jaar jong

KUURNE – Komend weekend viert Chiro Sint-Michiel zijn 70ste verjaardag. Twee jaar geleden werd de jeugdvereniging nog uitgeroepen tot de grootste werking van West-Vlaanderen, met