BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Plopsa-parken etaleren uitgebreid Halloween aanbod

De Plopsa-parken staan de volledige herfstvakantie weer helemaal in het teken van Halloween. Overdag pakt Plopsaland De Panne uit met een uitgebreid aanbod voor kleine griezelaars én ’s avonds met een apart aanbod voor grote dare-devils. Ook de andere Plopsa-parken zijn ondergedompeld in een huiveringwekkend jasje. In Plopsa Indoor Hasselt komt Piet Piraat langs, Plopsa Station Antwerp ontvangt Bumba en in Plopsa Coo krijgt de Pompoen koning een centrale rol.

Vanaf 14 oktober baadt Plopsaland De Panne in een griezelig Halloweenjasje met duizenden pompoenen, spinnenwebben en skeletten. Vanaf 21 oktober vervoegen talrijke figuren zoals de welgekende Pompoenkoning, zwevende heksen, vogelverschrikkers, … het griezelfeest. Spectaculaire animaties zoals een vuurshow, vuurdans en heksendans maken de dag compleet.

Op 14, 15, 21, 22, 28, 29 oktober en 4 en 5 november geeft Piet Piraat het beste van zichzelf tijdens een spannende liveshow vol enge nummers.

Van 30 oktober tot en met 3 november komt Ketnet langs met het succesvolle Ketnet Halloween. Met een uitgebreide waaier aan populaire hits zet De KetnetBand het Dorpsplein van Plopsaland De Panne op zijn kop.

Tussen het griezelen door kunnen de kleine griezelfans bij Samson & Marie terecht voor een warme knuffel en ook de GameKeepers staan klaar voor een meet & greet. Na een indrukwekkende dag barst er een groots vuurwerkspektakel los.

Voor grote dare-devils: de Halloween Scare Nights

Op 14, 21, 28, 31 oktober en 4 november is er ’s avonds een apart aanbod voor de grote dare-devils voorzien.

Tijdens de Halloween Scare Nights blijft Plopsaland De Panne tot 22 uur open en kunnen bezoekers de longen uit hun lijf schreeuwen in 3 splinternieuwe Scare Houses: ‘MAD Rat by Fanta’, ‘Krampus’ en ‘CandyStein by Trésor’.

Daarnaast jagen enge wezens hen de stuipen op het lijf in de bloedstollende Scare Zones ‘Skrämma’ in Wickieland en ‘Scarecrow’ aan de Big & Betsy Hoeve.

De Scare Houses en Scare Zones zijn afgesloten attracties/zones en zijn enkel toegankelijk voor personen vanaf 14 jaar, zodat de kleinste bezoekers niet afgeschrikt kunnen worden.

Bovendien zit een angstaanjagend bezoek aan een van de Scare Houses en Zones volledig begrepen in het toegangsticket voor die dag.

Halloween met de Pompoen koning, stripfiguren en andere geliefde Plopsa-helden

Ook de andere Plopsa-parken zijn voorzien van een uitgebreid programma. In Plopsa Coo barst de halloweengekte niet één, maar twee weken los vanwege de Waalse herfstvakantie die twee weken duurt. Bezoekers lopen er griezelleuke figuren, waaronder de Pompoenkoning, tegen het lijf.

Van 30 oktober tot en met 3 november genieten bezoekers, tijdens Ketnet Halloween, van een optreden van de stoerste piraat van de zeven zeeën in Plopsa Indoor Hasselt: de enige echte Piet Piraat. Op 29 oktober en 4 en 5 november genieten bezoekers van een spetterend optreden van Samson & Marie.

In Plopsa Station Antwerp kunnen bezoekers zich verwachten aan griezelige halloweendecoratie zoals spinnenwebben, pompoenen en gekke figuren waaronder Bumba. En óók daar kunnen bezoekers samen op de foto met Piet Piraat van 30 oktober tot en met 3 november en met Samson en Marie op 28 en 29 oktober en 4 en 5 november. Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit bieden dagelijks de nodige portie waterpret.

Meer info omtrent Halloween in de Plopsa Parken vind je hier.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 oktober 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws