BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Brandweerzone Fluvia kreeg tot op heden 464 oproepen binnen voor stormschade

Tot op heden kreeg de brandweerzone Fluvia in totaal 464 oproepen binnen om uit te rukken voor stormschade veroorzaakt door de storm Ciarán. “Sinds 18.00 uur deze avond is het aantal oproepen aanzienlijk afgenomen”, klinkt het bij de hulpverleningszone Fluvia, “Er zijn nog maar 15 openstaande interventies die we vanavond allemaal hopen af te ronden. We nemen echter geen onnodige risico’s, omdat veiligheid altijd voorop staat.” Wie niet dringende stormschade opliep kan vandaag en morgen nog steeds terecht om deze te melden via het nummer 1722. Het is echter niet zo dat de brandweer voor elk geval van stormschade ter plaatse komt. Op de website www.hvzfluvia.be/waterstormschade vindt u een overzicht van situaties waarvoor de brandweer gecontacteerd kan worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 november 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws