BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Superleuke klas op bezoek in het gemeentehuis

Het derde leerjaar van De Zandloper in Middelkerke bracht een bezoekje aan het gemeentehuis (foto: gemeente Middelkerke)

MIDDELKERKE – Op dinsdag 7 november kreeg het gemeentehuis de 10 leerlingen van het derde leerjaar van De Zandloper uit Middelkerke op bezoek.

De superleuke klas van juf Wendy kreeg door schepen Natacha Lejaeghere en Annick van de communicatiedienst een rondleiding in het gemeentehuis en het MAC.

Alle kinderen kregen trouwens een echte burgemeesterssjerp aangemeten. Zo waren ze een beetje burgemeester voor één dag.

De schepen nam de kinderen mee achter de schermen van verschillende gemeentediensten. Daarnaast trokken de leerlingen naar de raadzaal en kregen daar de werking van de gemeenteraad uitgelegd.

Ook mochten de leerlingen in het kabinet van de burgemeester binnenpiepen. Tot slot kregen alle leerlingen nog een leuk geschenk.

Wil je ook op klasbezoek komen? Stuur een mailtje naar info@middelkerke.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 november 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws
Middelkerke steunt Blue Heart Campaign

Middelkerke steunt Blue Heart Campaign

MIDDELKERKE – Zaterdag 30 juli is het Werelddag tegen Mensenhandel. De Blue Heart-campagne van de Verenigde Naties focust dit jaar op de strijd tegen kinderhandel,