BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Kerstmagie opent op vrijdag 8 december in 8 Belgische kastelen

Kerstmagie opent op vrijdag 8 december in 8 Belgische kastelen

KUURNE – Op vrijdag 8 december 2023 om 18u openen 8 kastelen in België (6 Vlaamse en 2 Waalse) de poorten voor de nieuwe editie van het betoverende familiespektakel ‘Kerstmagie’.

Tijdens een interactieve theaterwandeling met live acteurs, kunnen de bezoekers zich in dit prachtig Belgisch erfgoed, helemaal in de kerstsfeer onderdompelen en het gloednieuwe verhaal ‘De Vijf Zintuigen van Kerstmagie’ ontdekken.

De Vijf Zintuigen van Kerstmagie

‘De Vijf Zintuigen van Kerstmagie’ is een meeslepend en spannend verhaal geschreven door regisseur Niels De Valk. De kasteelheer ontvangt ieder jaar zijn omvangrijke familie om samen op het kasteel Kerst te vieren. De verwachtingen zijn steeds hooggespannen – het is het familiale hoogtepunt van het jaar.

Nostalgie en traditie zijn belangrijk, maar de ‘moderne’ wereld moet ook zijn plaats krijgen. Dit jaar zit de kasteelheer echter zonder inspiratie en besluit de hulp in te roepen van twee wereldberoemde decorateurs.

De enige echte kerstman

De voorbije weken werd er door de plaatselijke teams en de vrijwilligers hard gewerkt, om de kastelen in oogverblindende kerstpaleizen om te toveren.

De acteurs en actrices die t.e.m. 26 december in deze unieke theaterbeleving schitteren, werden per locatie uit de plaatselijke bevolking gecast.

De in totaal meer dan 1100 medewerkers, vrijwilligers en acteurs, verspreid over de 8 kastelen, hebben er alles aan gedaan, om een ervaring te creëren die alle zintuigen van de bezoekers zal prikkelen.

Als kers op de taart kunnen jong en minder jong, na afloop met de enige echte kerstman op de foto.

Wil jij ook graag een prikkelende droomreis van een klein uurtje in één van de 8 kastelen maken? Bestel dan nu je tickets via www.kerstmagie.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 december 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws