BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws

Koninklijke Harmonie Moed & Vlijt Kuurne blikt tevreden terug op hun Movie Proms

KUURNE – Afgelopen zaterdag bracht de Koninklijke Harmonie Moed & Vlijt Kuurne onder leiding van dirigent Victor Herman een eerbetoon aan de filmwereld tijdens hun concert, de Movie Proms. Zaal Kubox liep daarbij tot de laatste stoel vol, wat deze speciale gelegenheid nog meer glans gaf. Het publiek kon volop genieten van een scala aan bekende filmmuziekstukken die meesterlijk werden uitgevoerd.

Tijdens de uitvoering van deze nummers kreeg de Koninklijke Harmonie Moed & Vlijt Kuurne ondersteuning van verschillende andere talentvolle groepen, waaronder Gioventù jeugdharmonie Kuurne, The Goldies, de majorettes of Kuurne onder leiding van Thalia Dejaegere, de drumband onder leiding van Dempsey Devaere en het popkoor Giocoso Kuurne onder leiding van Lien Vanhauwaert.

Het concert bood een gevarieerde selectie aan nummers uit films als The Greatest Showman, King Kong, The Hunger Games, Forrest Gump en vele andere kaskrakers. Het was een feestelijke avond waar muziekliefhebbers werden ondergedompeld in de magie van film door middel van meeslepende en herkenbare melodieën.

Foto’s Hendrik Lefebvre

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 december 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws