BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws, Video Reportage

Ook na het vernieuwde Marktplein opnieuw een leuke en gezellige kerstmarkt.

Foto: RVM

KUURNE – Kerstmarkt op het vernieuwde Marktplein trekt veel volk.

Op zaterdag 16 december werd voor de 33ste keer de Kuurnse kerstmarkt georganiseerd. Vanaf 14 uur werden alle voorbereidingen getroffen om dan uiteindelijk officieel te openen om 17 uur. Tot 23 uur konden de bezoekers genieten van vele soorten dranken en lekkere hapjes. Daarnaast waren er ook enkele standen aanwezig die de bezoeker kon inspireren om de woning aan te kleden met nieuwe leuke kerstideetjes.

Het was de eerste keer, na het vernieuwde marktplein, dat de kerstmarkt terug plaats vond. De organisatie lag in handen van het ‘Bra3 Kuurne Onderneemt’ samen met de plaatselijke horeca. Het was aftasten hoe we dit konden realiseren, verteld Johan Bossuyt, voorzitter van Bra3 Kuurne Onderneemt. Er werd gekozen voor een L vorm opstelling waar een deel van de Heilig-Hartstraat werd gebruikt. Men schat dat er over de volledige avond zo een 1 200 mensen zijn langsgekomen. Bij een korte rondvraag waren alle standhouders uiterst tevreden met de opkomst en verkoop.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 december 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws, Video Reportage

Geslaagde kerstmarkt in Zottegem

ZOTTEGEM – De poort naar de Vlaamse Ardennen stond tijdens het voorbije weekend wagenwijd open voor kerstmarkt liefhebbers. In de Zottegemse centrumstraten is er al