BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

West – Vlaamse bands maken goede beurt op Cararock, een festival georganiseerd voor Colruytpersoneel

Op de foto Raaf De Witte met als frontman Micheal De Witte uit Heule

BUIZINGEN/HEULE/ANZEGEM – Naast de scherpste prijzen heeft Colruyt ook een overvloed aan muzikaal talent. Het personeel van de supermarktketen heeft zelfs zoveel talent dat ze vier jaar geleden besloten om hun eigen rockrally genaamd Cararock te organiseren.

Afgelopen zaterdag vond dit evenement opnieuw plaats, waarbij Raaf de Witte, met frontman Michael Dewitte uit Heule, een van de deelnemende bands was. Het publiek in zaal Lindegroen in Buizingen genoot duidelijk van hun optreden, gezien de band beloond werd met de publieksprijs. De hoofdprijs ging naar de West-Vlaamse punkrockband Anzium uit Anzegem. Naast deze bands namen ook See You Suday uit Aalst, Bubble Gun uit Waals-Brabant en Anx Beat uit Brussel deel aan de wedstrijd. Om deel te nemen aan de wedstrijd moest minstens één bandlid een werknemer, voormalig werknemer of jobstudent van Colruyt zijn. Daarnaast moest er ook een cover worden gespeeld tijdens het optreden. Raaf De Witte kon rekenen op een grote groep supporters, aangezien een volle bus met hen meereisde naar zaal Lindegroen in Buizingen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 december 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws