BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Dmytro vluchtte voor de oorlog in Oekraïne en waagt nu zijn kans in The Voice van Vlaanderen

VILVOORDE/ANTWERPEN – De rode knoppen zijn nog niet koud, of vanavond wagen opnieuw 7 straffe zangtalenten hun kans tijdens de tweede blind auditions van The Voice van Vlaanderen.

Naast Sherina (32 jaar, Kuurne), Charlotte (25 jaar, Aalter), Alec (20 jaar, Hemiksem), Yasmine (23 jaar, Brecht) en Jamie (28 jaar, Stekene) waagt ook Dmytro (29) uit Antwerpen zondagavond zijn kans. Dmytro vluchtte voor de oorlog in Oekraïne en is sinds enkele maanden in België woonachtig. Voor de oorlog uitbrak genoot Dmytro met zijn vrienden en familie van het goede leven én beleefde hij “golden rock-and-roll times” met zijn eigen rockband. Toen hij in ons land aankwam voelde hij zich erg eenzaam. “Toen ik hier net aankwam voelde ik me helemaal alleen. Ik mis mijn grootouders en denk elke dag aan hen”, klinkt het bij Dmytro. Hij brengt daarom het nummer ‘The Loneliest’ van Måneskin.

Beelden  VTM – © DPG Media 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving