BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Meest besproken racefiets van het moment voor het eerst te zien op Velofollies

Meest besproken racefiets van het moment voor het eerst te zien op Velofollies

KORTRIJK – Van vrijdag 19 tot zondag 21 januari vindt in Kortrijk Xpo Velofollies, de grootste fietsbeurs in de Benelux plaats. Decathlon toont er op z’n stand in hal 5 voor het eerst de veel besproken race- en tijdritfiets van Decathlon-AG2R La Mondiale.

De renners zijn alvast overtuigd van de RCR PRO Dura-Ace Di2 en XCR Dura-Ace Di2 waarmee Decathlon deze week in de Tour Down Under zijn intrede in de WorldTour maakt, nu is het de beurt aan het brede publiek om de nieuwe fiets te ontdekken. Ook de helmen en de sportbrillen van dochtermerk Van Rysel die de renners dragen, zullen op de beurs te zien zijn.

Renners aanwezig

Wie interesse heeft, kan ter plekke op Velofollies spreken met de fietsexperten van Decathlon of Decathlon vooraf even contacteren. Zaterdag, van 14 tot 17 uur, zijn ook profrenners Stan Dewulf en Dries De Bondt aanwezig op de Decathlon stand in hal 5.

Elektrische gravelfiets

Ook nog niet in de winkel, maar wel te zien op de beurs: de nieuwe elektrische gravelbike van Decathlons topmerk Van Rysel. Het sportmerk verzoent twee populaire trends in fietsland: gravelen en fietsen met elektrische ondersteuning. Met de E-GRVL AF HD krijgt ook wie eventueel wat minder buskruit in de benen heeft of kampt met gezondheidsperikelen, de kans om het asfalt te verlaten en te genieten van verkeersvrije bos- en andere paden. Het design van de fiets zal niet verraden dat je elektrisch rijdt, want de gravelbike ziet er even slank uit als een gewone fiets.

Velofollies op: vrijdag 19 januari 2024 van 10u tot 21u, zaterdag 20 januari 2024 van 10u tot 18u en zondag 21 januari 2024 van 10u tot 18u in Kortrijk Xpo*, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk.

Koop hier je online tickets voordeliger.

(*Kortrijk Xpo heeft een rijke geschiedenis en een sterke band met de stad Kortrijk, waar het al vele jaren evenementen organiseert. Deze lokale verankering blijft een belangrijk aspect van het bedrijf.)

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws