BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

No heart no glory : 1.500 EUR gaat naar het goede doel, dankjewel!

No heart no glory pic1

TIELT – In juni 2023 onderging Karel Vlaemynck, zaakvoerder van het gelijknamige immokantoor, een ingreep aan zijn hart. Hij werd geopereerd aan een lekkende hartklep in het ziekenhuis van Aalst door Dokter Van Praet.

Dankzij de goede zorgen van cardioloog Dr. Loran Defruyt, huisarts Dr. Heidi Denolf en het revalidatieteam van het Tieltse Sint-Andriesziekenhuis, slaagde Karel – samen met 55 sportieve medewerkers en vrienden – in de uitdaging om – succesvol – de tien kilometer van de kerstcorrida run te joggen.

De bijdragen van de ‘No Heart No Glory’ tent op het parcours, gerund door Jan en Claudine van standenbouw ‘Goethals’ en het team van ‘Shamrock’ op de afterparty in het Inofec Kaffee hebben de kerstcorrida niet alleen tot een sportieve prestatie gemaakt, maar ook tot een gezellige 2de kerst vol energie en warmte. Hun inzet werd enorm gewaardeerd en heeft bijgedragen aan het succes van het evenement.

Met de puike opbrengst (1.500 EUR) wordt een AED-toestel aangekocht. Dit toestel wordt op een druk bezochte locatie geplaatst, waar het dienst zal doen als een cruciale hulpbron, die in noodsituaties levens kan redden.

Klik hier en leer een leven redden

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws

Tielt: Twee doden bij zware klap

Dinsdagmiddag deed zich een zwaar verkeersongeval voor op het kruispunt van de Ringlaan met de Sint-Janstraat in Tielt waarbij twee doden vielen.  Drie oudere mensen uit Zingem