BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Media, Nieuws

Bart Appeltans kleurt worteloranje in het nieuwe seizoen van Code van Coppens

VILVOORDE – Vanaf woensdag 14 februari maken een hele resem nieuwe, bekende gezichten zich klaar voor de doldwaze uitdagingen van de broertjes Coppens in een nieuw seizoen van Code van Coppens. In de eerste aflevering van komende woensdag dompelen verrader Bart Appeltans & bondgenoot Véronique De Kock en goede vrienden Ruth Beeckmans & Ben Segers zich helemaal onder in de exclusieve SM wellness van de broertjes Coppens. 

Beginnen doen de duo’s alvast met een mooi kleurtje. “Oh nee, dat begint hier te sprayen! Ik moet me draaien, anders ben ik oranje aan één kant”, lacht Bart. “Gebeurt er niets bij jou? Ik word worteloranje!” Slagen ze erin om volledig zen uit het wellnessoord te ontsnappen of blijft hun innerlijke rust achter in het schuimbad?

Beelden VTM/DPG Media

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Media, Nieuws