BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Media, Nieuws

Clouseau lost met Vuurwerk een eerste song uit het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek

VILVOORDE – Binnenkort start bij VTM het 10de verjaardagsseizoen van Liefde Voor Muziek. Speciaal voor dit bijzondere jubileum keert per voorgaand seizoen één artiest terug om samen op een nieuwe, muzikale reis te vertrekken. Met Stan Van Samang, Johannes Genard van School is Cool, Clouseau, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro, Regi, Tourist LeMC, Suzan & Freek en K3 zaten nooit eerder zoveel topartiesten tegelijk in het programma. 

Ook Koen en Kris Wauters zijn dus opnieuw van de partij en durven het aan om de megahit Vuurwerk – die Regi samen met Stefaan Fernande, Lester Senior en CAMILLE schreef – in het Clouseau-kamp te trekken. Het resultaat is dan ook een op en top Clouseau-nummer. De song kreeg vanochtend zijn radiopremière en werd al in absolute primeur gelost, als opwarmer voor het gloednieuwe Liefde voor Muziek-seizoen. 

Bekijk de preview van Vuurwerk van Clouseau hier in primeur:

Beelden VTM/DPG Media

Op de andere muzikale parels van Clouseau, Stan, Johannes, Jasper, Laura, Regi, Tourist, Suzan & Freek en K3 is het nog heel even wachten tot het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek binnenkort van start gaat bij VTM en op VTM GO.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Media, Nieuws