BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Shockwaveparty 2024

Chiro Sente

KUURNE – Ook Chiro Kiekeboe Sente was afgelopen zondag aanwezig op het parcours van Kuurne-Brussel-Kuurne, en dit niet alleen om de wielrenners te aanschouwen. Ze maakten namelijk gebruik van het sportevenement om hun 24ste Shockwaveparty te promoten, die plaatsvindt op 20 april in zaal Kubox te Kuurne.

“We zijn ooit begonnen in het jaar 2000 met onze eerste editie,” vertelt Irina Roelant van Chiro Kiekeboe, “Zowel de Aspi’s als de leiding hebben zo ongeveer een heel jaar nodig om alles tot in de puntjes voor te bereiden voor onze jaarlijkse Chirofuif. Dit jaar hebben we een viertal DJ’s op onze affiche staan die opnieuw voor een spetterende avond zullen zorgen.”

Chiro Kiekeboe Sente telt 121 leden en is opgericht in 1956. Op de affiche van Shockwaveparty 24 staan onder andere DJ Yellow, DJ Mechanix, DJ Averix en DJ Bajart. Kaarten in de voorverkoop kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar bij de leden van Chiro Kiekeboe; aan de deur kosten kaarten 7 euro. De Kubox is een veilige feestzone, dus vergeet niet om je identiteitskaart mee te brengen!  Deuren open om 20.30 uur

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws