BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Brand in leegstaande woning

Brand woning

KUURNE – Dinsdag, iets na 20.30 uur, brak brand uit in een leegstaande woning aan de Veldmaarschalk-Montgomerystraat te Kuurne. Het vuur ontstond in de keuken, gelegen in het achterste gedeelte van de woning. Vermoedelijk was kortsluiting in een elektrisch apparaat in de keuken de oorzaak. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al door de aanwezige koepel in de keuken, wat resulteerde in aanzienlijke schade aan dit deel van de woning. De rest van de woning kon echter gevrijwaard worden, maar liep wel aanzienlijke rookschade op.

Gelukkig vielen er geen gewonden, aangezien de bejaarde bewoonster van de woning enkele maanden geleden haar huis verliet en inruilde voor een woonzorgcentrum.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws