BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Ieper voor de 21ste keer De Gevleugelde Stad

Ieper voor de 21ste keer De Gevleugelde Stad

IEPER – Van vrijdag 12 tot zondag 14 april gaat de 21ste editie van De Gevleugelde Stad door in Ieper. Het internationaal promotiefestival voor circus- en straattheater haalt opnieuw een hoop talentvolle artiesten naar Ieper.

Van vrijdag 12 april tot en met zondag 14 april organiseren Cultuurcentrum Het Perron en VOKOR fv de 21ste editie van De Gevleugelde Stad. Tijdens het laatste weekend van de paasvakantie bruist de stad opnieuw van de creativiteit. Belgische en buitenlandse artiesten promoten hun nieuwe acts aan organisatoren, promotoren én publiek.

Veel inschrijvingen

De organisatie ontving 273 inschrijvingen van artiesten afkomstig uit 15 verschillende landen.  Uit dit indrukwekkende aantal zijn uiteindelijk 70 groepen geselecteerd om deel te nemen. Bovendien hebben al meer dan 70 promotoren en organisatoren zich ingeschreven om het evenement en de bijbehorende vakbeurs bij te wonen.

Verkeersvrij Vandenpeereboomplein op zaterdag- en zondagnamiddag

Het vernieuwde Vandenpeereboomplein, zal voor het eerst in gebruik worden genomen tijdens het festival, waarbij het plein op zaterdag- en zondagnamiddag verkeersvrij zal zijn. Deze heraangelegde locatie biedt de ideale setting, om zowel grotere voorstellingen als mobiele acts te bewonderen. Door het plein en de omliggende straten autovrij te maken, wordt een veilige en aangename verbinding gecreëerd tussen de speelplekken op de grote markt en op het plein zelf.

Alvast kennismaken met de artiesten van de editie 2024? Dat kan al via de sociale mediakanalen van de Gevleugelde Stad (facebook: @gevleugeldestad en Instagram @gevleugelde_stad_ieper) of op de website. (gevleugeldestad.com)

Vrijwilligers gezocht

De organisatie zoekt nog vrijwilligers voor verschillende taken tijdens het festivalweekend. Wie interesse heeft, neemt contact op via https://gevleugeldestad.com/inschrijven/.
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws